Gratis schatting

Méér makelaar, maximaal resultaat

Immo Jan Stas is uitgegroeid tot een bekende naam in regio Leuven, Tienen en Rotselaar. En dat is geen toeval. Dankzij onze lokale verankering, hebben we een hecht netwerk van vastgoedpartners en klanten opgebouwd wat resulteert in een gevarieerd vastgoedportfolio van gronden, panden en investeringsprojecten.

Méér makelaar, maximaal resultaat
Vincent en Ludovic

Onze roots: familiebedrijf met menselijke mindset

Onze roots gaan terug tot 1995, toen founder Marie-Claire Dewilde een vastgoedkantoor in Leuven opende. In die tijd geen evidente keuze maar door haar grote wilskracht en sterke marktkennis, zette ze Immo Jan Stas succesvol op de kaart als een menselijke vastgoedspecialist. Vandaag trekken haar zonen, Ludovic en Vincent Heymans, met veel passie die lijn door. De familiale cultuur is hier nog steeds duidelijk voelbaar: ons team is het kloppende hart van het kantoor. Wij gaan tot het uiterste voor elkaar én voor onze klanten.


Onze aanpak: efficiënt en klantgericht

Van een handige online boekingstool voor bezichtigingen tot een eigen verhuiswagen: bij Immo Jan Stas investeren we voortdurend in onze service om jou de best mogelijke ervaring te bieden. Daarvoor vertrekken we bewust van een persoonlijke aanpak. Zo werk je gedurende het hele traject samen met je eigen vastgoedadviseur en ben je – ook daarna – altijd welkom in onze kantoren in Leuven, Tienen en Rotselaar.


Kennismaken met jouw vastgoedadviseur? We komen graag bij je langs!

Plan een afspraak in

Onze naam: het verhaal achter Jan Stas

Jean-Servais Stas (1813 - 1891) was één van de belangrijkste wetenschappelijke onderzoekers van zijn tijd. Als specialist in analytische chemie, verwierf hij internationaal naam en faam door het bepalen van atoommassa’s met een nooit eerder vertoonde precisie. Gedurende zijn loopbaan was hij eredoctor aan de universiteiten van Bonn en Leiden, professor aan de Militaire School en voorzitter van de Koninklijke Academie voor Wetenschappen. Ter ere van zijn vele verdiensten, werd in 1886 tijdens een huldigingsmoment de Schoonzichtstraat in Leuven omgedoopt naar de Jan Stasstraat. Omdat onze founder haar eerste vestiging in het huis van Jan Stas opende, koos ze ervoor het kantoor naar de professor te vernoemen. Een grote naam die we met veel trots dragen.