Gratis schatting

Jouw sleutel in de juiste handen

Jouw vastgoed in Leuven, Tienen of Rotselaar te huur plaatsen? Immo Jan Stas ontzorgt jou in de zoektocht naar de beste huurder voor jouw pand. Van presentatie en kandidaatselectie tot administratie en registratie: ons team van vastgoedspecialisten werkt helemaal op maat van jouw noden.

Jouw sleutel in de juiste handen

1. Koffie en kennismaking

We leren graag de mens achter het vastgoed kennen. Om die reden komen we bij jou langs voor een uitgebreide kennismakingsbabbel waarin we luisteren naar je verwachtingen. Waarom wil je je pand verhuren? Welke huurtermijn heb je in gedachten? Wat voor huurder zoek je? Dat zijn de vragen die ons interesseren.

Koffie met Jan Stas?

2. Gratis waardebepaling

De juiste huurprijs berekenen, vertrekt van een grondige waardebepaling. Daarvoor brengen we élke parameter in kaart en houden we vinger aan de pols van ontwikkelingen in jouw regio en de vastgoedmarkt.

Gratis schatting aanvragen
Jan Stas maakt een waardebepaling

3. Adviesgesprek

Voel je de klik met jouw vastgoedadviseur? Dan schuiven we opnieuw met jou aan tafel om onze samenwerking te concretiseren. We overlopen de waardebepaling, geven tips om je woning of appartement mooi in beeld te brengen en maken heldere afspraken over het vervolgtraject.

Visueel sterke foto's voor uw pand

4. Dossieropbouw

Een pand verhuren vereist een piekfijne administratieve voorbereiding. En die nemen we van A tot Z uit jouw handen. We vragen de nodige attesten en certificaten op en zorgen dat je dossier tot in de puntjes klopt.

Dossieropbouw met Jan Stas

5. Presentatie

Tijd om je pand aan ons brede netwerk van kandidaat-huurders voor te stellen. Je persoonlijke vastgoedadviseur leidt alle bezoekdagen in goede banen. Dankzij onze gepersonaliseerde vastgoedradar, kennen we alle voorkeuren van onze prospecten en klanten tot in detail, waardoor we enkel bezoekers aantrekken die écht interesse tonen in jouw pand.

Presentatie

6. Selectie en nazorg

We maken een voorselectie van kandidaat-huurders die het beste met jouw voorkeuren matchen. Heb je een huurder gekozen? Dan stellen we het huurcontract op en zorgen we voor een vlotte sleuteloverdracht. Maar ook nadat alle administratie rond is, blijven we jouw aanspreekpunt voor vragen en andere vastgoedprojecten. Spring gerust binnen in ons kantoor in Leuven, Tienen of Rotselaar voor een koffietje. Check zeker ook de reviews van onze tevreden klanten.

Reviews
Selectie en nazorg