Gratis schatting

Naar een zorgeloze en efficiënte verkoop van jouw vastgoed

Je vastgoed in Leuven, Tienen of Rotselaar verkopen? Immo Jan Stas staat voor je klaar om je stap voor stap bij die belangrijke beslissing te begeleiden. We kiezen daarbij bewust voor een persoonlijke en ontzorgende aanpak. Van administratieve en juridische ondersteuning tot marketing en onderhandeling: ons multidisciplinair team van vastgoedspecialisten werkt helemaal op maat van jouw noden.

Naar een zorgeloze en efficiënte verkoop van jouw vastgoed

1. Koffie en kennismaking

We leren graag de mens achter het vastgoed kennen. Om die reden komen we bij jou langs voor een uitgebreide kennismakingsbabbel waarin we luisteren naar je verwachtingen. Waarom wil je je pand verkopen? Wat zijn je uitdagingen? Op welke manieren kunnen wij jou ontzorgen? Dat zijn de vragen die ons interesseren.

Koffie met Jan Stas?

2. Gratis waardebepaling

Een efficiënte verkoop start bij een realistische waardebepaling. Dat weten we bij Jan Stas maar al te goed. Om een zo accuraat mogelijke prijsinschatting te maken, brengen we élke parameter in kaart en houden we vinger aan de pols van evoluties in jouw regio en op de vastgoedmarkt.

Gratis schatting aanvragen
Jan Stas maakt een waardebepaling

3. Adviesgesprek

Voel je de klik met jouw vastgoedadviseur? Dan schuiven we opnieuw met jou aan tafel om onze samenwerking te concretiseren. We overlopen in detail de waardebepaling, bespreken de gewenste verkoopstrategie en maken heldere afspraken over het vervolgtraject.

Visueel sterke foto's voor uw pand

4. Dossieropbouw

Een pand verkopen vereist een piekfijne administratieve voorbereiding. En die nemen we van A tot Z uit jouw handen. We vragen de nodige attesten en certificaten op en zorgen dat je dossier tot in de puntjes klopt.

Wij plaatsen uw pand op onze online kanalen

5. Marketing en targeting

We stemmen onze marketingaanpak volledig af op de noden van je pand. Onze huisfotograaf zet alle troeven van je woning in the picture met ijzersterk foto- én videomateriaal. Waar nodig voorzien we ook dronebeelden, Reels, renders of staging. Nadien is onze marketeer aan zet voor een targetcampagne op maat.

1 persoonlijk aanspreekpunt binnen Jan Stas

6. Verkoop

Tijd om je pand aan de buitenwereld te tonen! Je persoonlijke vastgoedadviseur leidt alle bezoekdagen in goede banen. Dankzij onze gepersonaliseerde vastgoedradar, kennen we alle voorkeuren van onze prospecten en klanten. Daarnaast hebben we een handige boekingstool voor bezichtigingen, waardoor we sneller bezoekers aantrekken die écht interesse tonen in jouw pand.

Wij stellen alle nodige documenten op.

7. Onderhandeling en nazorg

Komt er een potentiële koper aankloppen? Dan leiden wij de onderhandelingsgesprekken naar een akkoord waar alle partijen tevreden mee zijn en zorgen we dat de verkoop netjes afgehandeld wordt. Maar ook na de compromis en akte blijft de deur voor jou openstaan. Zo helpen we je met plezier bij overnames en kan je zelfs handig gebruikmaken van onze eigen verhuiswagen. Spring gerust binnen in ons kantoor in Leuven, Tienen of Rotselaar voor een koffietje. Check zeker ook de reviews van onze tevreden klanten.

Reviews
Jan Stas team