Gratis schatting

Waardebepaling

U overweegt om uw villa, huis, appartement, opbrengsteigendom, garage of grond te verkopen of te verhuren?

Dan zit u wellicht nog met vele vragen en onzekerheden, waaronder :

  • Hoeveel is mijn eigendom waard?
  • Aan welke prijs zet ik het op de markt?

Inderdaad, de waardebepaling en de vraagprijszetting van uw eigendom is het meest essentiŽle onderdeel in het verkoop- of verhuurproces. En daar kunnen wij u mee helpen.

Elke waardebepaling gebeurt op basis van een uitgebreid plaatsbezoek gecombineerd met een marktanalyse van uw buurt en type eigendom. Alle elementen zoals de ligging, aantal kamers, afwerkingsgraad en bewoonbare oppervlakte worden in kaart gebracht. †We nemen wij ook de tijd om naar uw verhaal te luisteren en u de werking van Immo Jan Stas toe te lichten, namelijk transparant, efficiŽnt en met maximaal resultaat.†Deze schatting is gratis.
In welke regio's hebben wij expertise ?

Onder andere in de regio Leuven, Kessel-Lo, Wilsele, Wijgmaal, Heverlee, Haasrode, Blanden, Vaalbeek, Oud-Heverlee, Sint-Joris-Weert, Linden, Lubbeek, Pellenberg, Bierbeek, Herent, Winksele, Veltem-Beisem, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel, Wezemaal, Rotselaar, Werchter, Haacht, Sint-Pieters-Rode, Nieuwrode, Gelrode, Betekom, Tremelo, Baal, Keerbergen, Aarschot ... kunnen wij u een gratis schatting of waardebepaling aanbieden.†

Contacteer ons

Wilt u meer informatie of een gratis schatting? Laat hier uw gegevens na en wij contacteren u!