Gratis schatting

Alexianenweg 13-19, 3300 Tienen

2

1

101 m² woonopp.

20 m² terras opp.

Appartement met drie slaapkamers en tuin

Dit nieuwbouwproject bevindt zich in het hartje van Tienen. De stad die in beweging is, een moderne stad, een stad met groots karakter en tegelijk ook klein en gezellig. Met vele leuke adresjes, groene wandelplekken, een vlotte verbinding naar de omliggende steden en dorpen en binnenkort een gloednieuw station. De stad waar jij wilt wonen!

Het appartement B01 bevindt zich op het gelijkvloers verdiep van deze prachtige residentie en biedt een bewoonbare oppervlakte van 131 m² en een terras van 26 m² en een tuin van 43 m².

Het appartement beschikt over een inkomhal, een ruime woonkamer met zit- en eetplaats en een open keuken, terrasje, twee ruime slaapkamer, nachthal, technische ruimte en badkamer. De afwerking is van hoge kwaliteit en kan u zelf nog kiezen.


Op het gelijkvloers worden er enkele fietsenstallingen voorzien waar je gemakkelijk de fiets kwijt kan. In de kelder zijn er nog ondergrondse parkings voorzien.

Bovendien zal het appartement verwarmd worden met een collectief verwarmingssysteem en er zijn gemeenschappelijke en individuele zonnepanelen voorzien zodoende we een E peil van 40 bereiken.

Verplichte aankoop van één ondergrondse staanplaats prijs 26.000€ excl. kosten

Voor meer info kan u ons steeds bereiken op het nummer 0493/29 00 49 of tienen@immojanstas.be

Gelijkvloers

Fietsenberging

Inkomhal

In de inkomhal is een semi massief parket voorzien. De inkomdeur is voorzien van een beveiligd slot (3 puntsluiting)

Badkamer

Ingericht; In de badkamer zijn een douche of bad voorzien met met een glazen vouwwand op bad of een douche wand en deur. Een enkele of dubbele wastafel met onderbouwkast, spiegelpaneel ( spiegelverlichting te bedienen aan spiegel). Op de vloer zijn keramische tegels voorzien van 30x30 of 45x45. De wanden worden t.p.v. bad en/of douche met tegels bekleed, de overige wanden of delen ervan niet. Er is ook een sierradiator type handdoekdroger voorzien.

Toilet

Op de vloer zijn keramische tegels van 30x30 of 45x45 voorzien. Er is een hangtoilet en handwasbakje met koud water voorzien. De wanden zijn verfklaar. De deuren zijn verfdeuren met een klavier slot met sleutel , een deurkruk in RVS en deuromlijsting in MDF.

Toilet

in de tweede badkamer

Berging

In de berging zijn de toe- en afvoer voor het wasmachine voorzien en er is geen afvoer voor een droogkast, hier is wel plaats voorzien voor een condensatiedroogkast. Op de vloer zijn keramische tegel van 30x30of 45x45 voorzien.

Terras 20 m²

Zuid gericht. De terrassen worden waar nodig voorzien van waterdichting met afvoer en worden bekleed in decoratieve betontegels of gelijkwaardige geplaats op tegeldragers of chapezakjes ( keuze aan architect)

Woonkamer 37 m²

Mooie en brede leefruimte (> 7 meter) met open keuken, veel lichtinval dankzij de grote raampartij en aangenaam zicht op de tuin. Er is hier plaats om een zitruimte en een eetplaats te creëren. De ramen bestaan uit een aluminium 3-kamer profiel met een dubbel isolerende beglazing met een u-waarde van 1,0 W/m²K. Op de vloer ligt een semi massief parket. De wanden zijn verfklaar. De deuren zijn verfdeuren met een klavier slot met sleutel , een deurkruk in RVS en deuromlijsting in MDF.

Keuken

Geïnstalleerd; Er is een keuken voorzien van SieMatic. De keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, mengkraan+ 1 spoelbak, koel-vries combinatie, combi-microgolfoven, dampkap met recirculatie en een vaatwasmachine. Op de vloer worden keramische tegels voorzien van 30x30of 45/45. Er worden ook tegels voorzien tussen de onderkasten en de bovenkasten of een spatwand bijhorend bij de keuken.

Slaapkamer 15 m²

Op de vloer is er laminaat voorzien. De wanden zijn verfklaar. De deuren zijn verfdeuren met een klavier slot met sleutel , een deurkruk in RVS en deuromlijsting in MDF.

Slaapkamer 12 m²

Op de vloer is er laminaat voorzien. De wanden zijn verfklaar. De deuren zijn verfdeuren met een klavier slot met sleutel , een deurkruk in RVS en deuromlijsting in MDF.

Tuin 26 m²

Prive tuin omheind met een haag.

Beschikbaar bij oplevering
Lift Ja
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Bouwjaar 2021
Bewoonbare opp.
101 m²
Stadswater Ja
Videofoon Ja
Beglazing Dubbele
Raamwerk Aluminium

E peil 40
Elektriciteitscertificaat Ja, Conform
Renovatieplicht info Niet ingegeven
Aardgas Ja
Elektriciteit Ja
Verwarming Aardgas

Selinde Smets

Selinde

Meer informatie nodig, of wens je een afspraak?

+32 474 64 77 13

Locatie

Alexianenweg 13-19, 3300 Tienen

Openbaar vervoer

50m

School

50m

Stad

Winkels

100m