Gratis schatting

Alexianenweg 15, 3300 Tienen

Vanaf € 230.800

Nieuwbouwproject Eveline in het centrum van Tienen

*** Laatste appartement (1 slaapkamer) ***

Residentie Eveline ligt in het hartje van Tienen en sluit aan bij een prachtig aan te leggen park. Dit nieuwbouwproject omvat dertig appartementen, waarvan twee penthouses, met
één tot drie slaapkamers. Dat, in combinatie met de zuidgerichte ruime terrassen, mooie architectuur, kwalitatieve materialen en een ondergrondse parking, maakt dit moderne project aantrekkelijk voor zowel jonge mensen, gezinnen als senioren. Extra troeven zoals winkels en ontspanningsmogelijkheden op wandelafstand, vervolledigen het plaatje.

Vanuit elk appartement hebt je zicht op het aangrenzende park en profiteer je dankzij de zonnige oriëntatie en de grote glaspartijen optimaal van het daglicht. Zo zit je het ene moment nog in het bruisende stadscentrum en het andere moment geniet je van de rust die de flora uitademt. De appartementen op het gelijkvloers hebben zelfs een eigen tuintje omheind met een haag, waardoor dit gevoel nog wordt versterkt.

Volgens de nieuwste normen :

Dankzij de isolatiewaarden en de aanwezigheid van zonnepanelen, zijn de appartementen conform de huidige bouwwetgevingen. Daarbij speelt ventilatie een belangrijke rol.
Raamroosters zijn hierbij verleden tijd en zo blijft het geluid van buiten ook écht buiten. De luchtverversing gebeurt via luchtkanalen die ervoor zorgen dat de lucht voldoende wordt gefilterd van schadelijke stoffen. Bovendien zorgt het ventilatiesysteem ook voor de recuperatie van de buitengaande lucht door de binnenkomende lucht te verwarmen. Geen verspilling dus en altijd voldoende verse en gezonde lucht.

Tienen, de stad voor iedereen :

Als stad biedt Tienen alle faciliteiten aan haar bewoners. Zo zijn er gemeentelijke, vrije en katholieke basis- en secundaire scholen. In het RZ Heilig Hart Tienen kan je

terecht voor de nodige zorgen. Het stadspark is de groene long van Tienen en het is er dan ook heerlijk vertoeven. Maar trek met je (klein)kinderen zeker ook eens
naar recreatiedomein Viander en verras hen met een middagje in de speeltuin.

Het station ligt op amper 1,5 kilometer en sportievelingen halen hun hart op in Stedelijk Zwembad De Blyckaert. Maar ook voor de bibliotheek, horeca, warenhuizen, kappers … hoef je de wagen niet buiten te halen.

Bovendien sta je in een vingerknip in Leuven, Brussel, Hasselt en Luik. Tienen, dat is ook wonen in het mooie Haspengouw. De talrijke wandel- en fietsroutes nodigen
uit tot een sportieve middag. Hoe druk je agenda ook is, in Residentie Eveline helemaal tot rust, met dank aan het prachtige park.

Bouwpartner met ervaring :

Cordeel Group nv is een op en top Belgisch familiebedrijf met roots in Sint-Niklaas. Gestart als schrijnwerkerij in 1934, ontwikkelde het zich doorheen de jaren tot een bouwgroep met diverse vestigingen in België en Europa en staat het al jaar en dag garant voor kwaliteitsvolle bouwprojecten van a tot z, waarbij het verschillende activiteiten verenigt in de groep. Residentie Eveline wordt weer een prachtig kwaliteitsvol bouwproject met een meerwaarde voor de omgeving.

Bijkomende info (EPC, bodemattest, vastgoedinformatie, enz...) vindt U onder de sectie "downloads".

Pieter Vanderveren

Pieter

Meer informatie nodig, of wens je een afspraak?

+32 494 44 68 68

Onderliggende panden

Gelijkvloers

Nr Type Prijs Slk. Terras Woonopp.  
B01 Appartement

Verkocht

C01 Appartement

Verkocht

D01 Appartement

Verkocht

Verdieping 1

Nr Type Prijs Slk. Terras Woonopp.  
B11 Appartement

Verkocht

B12 Appartement

Verkocht

C11 Appartement

Verkocht

C12 Appartement

Verkocht

D11 Appartement

Verkocht

Verdieping 2

Nr Type Prijs Slk. Terras Woonopp.  
B21 Appartement

Verkocht

C21 Appartement

Verkocht

C22 Appartement

Verkocht

D21 Appartement

Verkocht

Verdieping 3

Nr Type Prijs Slk. Terras Woonopp.  
C32 Appartement € 230.800 1 4 m² 81 m² Meer info
B31 Appartement

Verkocht

B32 Appartement

Verkocht

C31 Appartement

Verkocht

D31 Appartement

Verkocht

D32 Appartement

Verkocht

Verdieping 4

Nr Type Prijs Slk. Terras Woonopp.  
B41 Penthouse

Verkocht

B42 Penthouse

Verkocht

Verdieping 22

Nr Type Prijs Slk. Terras Woonopp.  
B22 Appartement

Verkocht

Locatie

Alexianenweg 15, 3300 Tienen