Algemeen - Verkoop - Verhuur - Nieuwbouw

 

Als vastgoedmakelaar hebben wij ons gespecialiseerd in drie vakgebieden:

Deze specialisatie van onze service is een doelbewuste keuze: om u als klant in deze vakgebieden ten volle de beste service te bieden.

Ons lidmaatschap bij B.I.V. (Beroepsinstituut voor Vastgoedmakelaars) én het C.I.B. (Confederatie van Immobiliënberoepen van België) is uw garantie voor onze vakbekwaamheid, onze deskundigheid en integere manier van aanpak. Een betrouwbare schatting van uw eigendom samen met een professionele aanpak tegen een vergoeding van een normaal commissieloon staat garant voor een snelle verkoop/verhuring.

Enkele bijkomende troeven die wij u kunnen bieden :

  • Onze betrouwbare schatting, bezoeken (6 dagen op 7), onderhandelingen, bemiddelingen… uw volledig dossier wordt van A tot Z behandeld door één verantwoordelijke. U heeft dus een duidelijk aanspreekpunt, uiteraard is het hele team op de hoogte van uw dossier.
  • Een database die het aanbod perfect afstemt op de vraag, zodat wij onmiddellijk een groot aantal kandidaat-kopers voor uw woning kunnen contacteren.
  • Wij werken vrijwel uitsluitend exclusief met als grootste voordeel dat er slechts 1 dossier is waarin alle informatie (bezoeken, ondernomen acties, boden, enz… ) wordt bewaard . Dit maakt ons sterk om de beste onderhandelingen te voeren voor het bekomen van de maximale prijs voor uw eigendom!


Steunend op enerzijds ons dynamisme, vakkennis en expertise en anderzijds een uitstekend gelegen, stijlvol kantoor (en dito etalage) én een uitgebreide up-to-date database zijn wij uw garantie om uw eigendom vlot te verkopen of te verhuren!